2016-12-15 09:08:37• hírek • Szatmár.ro

Napi horoszkóp: Szűz - Jól gondolja meg, kinek mit mond!

Napi horoszkóp december 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Rák jegében áll. A délelőtti órákat inkább a rutinmunkák elvégzésére kellene felhasználnia. Ebéd után felpörögnek az események, több váratlan bonyodalom is adódik, de ugyanilyen gyorsasággal meg is oldódnak a nehéz helyzetek. Szívügyekben továbbra is kövesse a megérzéseit.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A mai eredményeivel nem elégedett, úgy érzi, egy döntést elmarakodott. Pedig nem kellene elbizonytalanodnia, jól választott. Délután váratlan meghívást kaphat. Kapcsolódjon ki!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Jó a hangulat a munkahelyén, bár sok feladat várja ma, a kollégáival kölcsönösen tudják bátorítani és motiválni egymást. A távolból kapott hírek megváltoztathatják a hétre tervezett programját. Emiatt ne idegeskedjen, hanem legyen rugalmas és érezze jól magát.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Jelentős fordulat várható az életében. Most kell belevágni bátran és magabiztosan a céljai megvalósításába. A habozásnak, vonakodásnak, töprengésnek nem most van itt az ideje. Este elégedetten térhet nyugovóra.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A mai nap jelszava a higgadtság legyen! Váratlan nehézségekkel szembesülhet. Ma ne kockáztasson - Üzletben, vállalkozásban csak a biztosra menjen! Sajnos az esti programját is le kell mondania.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Rák jegyében áll. Jól gondolja meg, hogy kinek, mit mond. Főleg a baráti körére érvényes ez, nehogy egyik jó ismerősét vérig sértse a szavaival. Ma ajándékot kap, vagy olyan pénzösszeget, amelyről már lemondott.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A nőnemű ismerőseivel vigyázzon, főleg, ha felettese az illető. Ma olyan vitába kerülhet, amiben csak ön húzhatja a rövidebbet. Különösen a főnökeivel ne vitatkozzon, mert ön húzná a rövidebbet.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Most jó szerencsét remélhet egy múltjában gyökerező eseménytől. Újra kezdheti, vagy folytathatja egy régi tanulmányát, ismét megtapasztalhatja a múlt győzelmeit.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Házassága, párkapcsolata most az átlagosnál is harmonikusabb. Önök nemcsak minden szempontból egy pár, de nagyon sokra is vihetik együtt… Estére szervezzen valamilyen romantikus programot!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Személyi változások történnek ön körül, de ön továbbra is végezze csak lelkiismeretesen feladatait. Anyagi haszna is származhat a változásokból. A nap folyamán bármilyen szituációba kerül, várja ki türelemmel mindennek a végét. Ne foglaljon állást hirtelen, meggondolatlanul!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Valaki, akiről már régen semmit sem hallott, újra megjelenik a színen. Örülni fog a találkozásnak! Nem csak semleges témákról beszélgetnek – olyan információ birtokába juthat, ami nagy előnyhöz juttatja a munkahelyén!

Halak: II. 19. - III. 20.
Kissé feszült hangulatban kezdi a napot. A mai bolygóállások korábbi nézeteltéréseket hozhatnak felszínre. Ha teheti, menjen haza egy kicsit korábban, és kapcsolódjon ki egy jó könyv olvasásával.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: